Diensten

Ontdek ons uitgebreid dienstenpakket

 

SCHATTING VAN UW ONROEREND GOED
Wil u graag de waarde van uw eigendom kennen dan kan u dit gratis en vrijblijvend aanvragen: 02/640.95.73 of info@century21homesweethome.be
Of vul onze online schattingsaanvraag in 

INFORMATIEF GESPREK VASTGOEDPLANNEN
Heeft u vastgoedplannen maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Kom dan gerust langs bij ons op kantoor voor een gesprek waarin we uw plannen stap voor stap bekijken. Wij begeleiden u graag!  

VERKOPEN / VERHUREN
U wenst uw woning te verkopen of te verhuren? Hier komt heel wat bij kijken en ook hier kunnen wij u begeleiden van A tot Z. Dit alles start met een correcte marktconforme waardebepaling ter plaatse. Contacteer ons en wij plannen graag een afspraak met u in!  

KOPEN/ HUREN
Het is eindelijk zo ver, u wil graag zelfstandig wonen en bent klaar om de stap te zetten. Dit kan zowel als huurder of koper maar u weet niet goed waar juist te beginnen met zoeken? Wel, ook hier kunnen wij u in begeleiden. U mag gerust langskomen op kantoor om te bekijken welke panden wij reeds in portefeuille hebben of u mag ook steeds uw criteria doorgeven zodat wij dit verder kunnen opvolgen.  

INVESTERINGSVASTGOED
Bent u op zoek naar een interessante investering met een goed rendement of zoekt u een studenten accommodatie voor eigen gebruik? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Neem contact op en vraag naar onze studentenprojecten.

 

Steeds welkom bij ons op kantoor of geef ons een belletje! 

Tot binnenkort,